HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
lotus header hu

Szegedi Füvészkert

A Szegedi Füvészkert hivatalos oldala « Kattintson!

Nyitvatartása:

Mindkét napon meghosszabbított nyitvatartás

                 szombat: 9:00 - 19:00, vasárnap: 9:00 - 19:00

PROGRAMOK EGÉSZ NAP

A szervezők a változtatás jogát fenntartják!

Távol-keleti ételek italok

A kitelepülő éttermek jóvoltából nemcsak a zene és a tánc, de a távol-keleti ízvilág is képviselteti magát rendezvényünkön.

Taj Mahal indiai étterem

Taj Mahal Étterem – az indiai és pakisztáni konyha ízeinek tárháza

Szeged, Gutenberg utca 12.

www.tajmahalszeged.hu

Őrangyal Gasztroház - vegetáriánus étterem

Szeged, Szent Mihány u. 1.

www.gasztrohaz.hu

Kínai Nagy Fal étterem

Szeged, Petőfi Sándor sgt. 3., 6722

www.kinai-etterem-szeged.com

Légy környezettudatos! Hozd magaddal bögrédet, poharadat és a pultnál abba kérd az innivalót!

Csökkentsük a műanyagok környezetkárosító hatását! Minden tett számít, még ha kicsinek is tűnik, hiszen az óceán is vízcseppekből áll…..

Kérjük, csatlakozzanak ehhez a kezdeményezéshez!!!

Kérünk mindenkit, a szelektív hulladékgyűjtők használatára!

Lótusztúra: ismerkedés távol-keleti növényekkel és az indiai lótusszal a Füvészkert munkatársainak kalauzolásával.

A túra a lótuszos tó partjáról, a Buddha szobortól indul!

Kezdési időpontok: 11.00, 13.00, 15.00 és 17.00 óra

A kertbe zárt Japán- egy kellemes séta keretében ismerkedés Japánban őshonos növényekkel és a japán kert sajátosságaival – a sétát Gál Tamás a Füvészkert munkatársa vezeti.

időpontja: 14.00 óra, gyülekező: a lótuszos tó partján, a Buddha szobornál

Keleti csecsebecsék, kézműves termékek, ajándéktárgyak, ékszerek, természetes alapanyagú kozmetikumok és élelmiszerek vására

Növényáruda

Hennafestés

Kézműves foglalkozások gyerekeknek

Allegro Könyvek szegedi és budapesti könyvműhely - könyvvásár

Spirituális és a keleti kultúrával foglalkozó irodalmat gondozó hazai könyvkiadók választékából nyújt ízelítőt és olvasnivalót.

A rózsakertben

A Magyar Origami Kör haiga kiállítása

A haiga a japán festészet egy formája. A haigák jellemzően haiku költők munkái és gyakran a haiku versek velejárói. Csakúgy, mint a versek melyekhez társulnak, a haigák is egyszerű szerkezetűek, gyakran a mindennapi élet alapos megfigyelésein alapulnak.

A haiku költemény 5, 7, 5 morás (szótagú) sorokból áll, mindössze 17 morában tömöríti a költő mondanivalóját. A világlíra e gyöngyszeme, az egyik legtömörebb kötött formájú költemény. A költő pillanatnyi benyomását, emócióit sűríti e három sorba úgy, hogy olvasóit a gondolatok, érzések folytatására készteti.

Ahogy a harang egyhangú kongása után fülünkben még hosszan zúg a hang, ugyanígy a vers elolvasása után is valamilyen hangnak még tovább kell visszhangoznia az olvasóban. Így aztán felébreszti bennünk a belső látást, a belső hallást. A haikunak mágikus ereje van, mert nemcsak képeket fest, hanem segít meghallani az esőcseppek kopogását, a fák sóhaját, a madárdalt.

Magyar Origami Kör

1988 januárjában Kecskeméten szerveződött meg az ország első origami köre a Szórakaténusz Játékmúzeumban. Hamarosan országosan is ismertté vált és egyre többen csatlakoztak a körhöz. A Magyar Origami Kör egyedüliként fogja össze országos szinten a papírhajtogatás iránt érdeklődőket. Az egyesület célja az origami terjesztése. Tagjai azóta tanítják a papírhajtogatás technikáját kicsiknek és nagyoknak. Kiállításaikon érdekes alkotásokon keresztül mutatják be az origami sokszínűségét.

Az origami egy olyan mindenki által gyakorolható kézművesség, mely egyaránt edzésben tartja az elmét és a kezet. A hajtogatás alkotás, játék, kikapcsolódás egyszerre. Nem számít kor, vagy társadalmi helyzet, végzettség, nem kell hozzá különösebb kézügyesség vagy tudás sem.

A Rózsakertben mindkét nap készíthetnek origami technikával készült lótuszvirágot és néhány egyszerűbb modellt.

A mediterrán üvegházban

A Konfuciusz Intézet kínai festészeti kiállítása tekinthető meg.

A lótuszos tó partján

Pompázó lótuszok az Aranykori mesékben - Hummel Rozália szakrális festőművész kiállítása

Egy tárlatvezetés keretében az érdeklődők bővebb betekintést is nyerhetnek a művek keletkezésének történetébe, távoli kultúrák találkozásába és a lótusz szimbolikába.

Időpontja: szombat 16.00-tól, vasárnap 12.00-től

A helyszínen egy kis kézműveskedéssel is várjuk az érdeklődőket. Aki szeretné, megfestheti saját lótuszvirágát is Hummel Rozália útmutatásait követve.

A lótuszfestés időpontjai: szombaton: 10.30-12.00,  vasárnap: 10.00-11.30

Hummel Rozália 1946-ban született Budapesten. Festeni 1979-ben kezdett egy belső sugallatra, mely életének egy új fordulatot adott és a lelki kultúra megismerése felé irányította. Művészeti pályafutását a Dél-Franciaországi Nice-ben kezdte, majd 1980-tól Párizsban élt, kiállításai a Grand Palais szalonjaiban, majd Vaence-ban, Deauville-ben és több más európai városban voltak. 1989-től Indiában mutatták be képsorozatait. Huszonöt évet töltött Indiában, Thaiföldön, Szingapúrban és Balin. Ezek az állomások mind sokat jelentettek szellemi és művészi világának alakulásában. Máig egyedüli nyugati emberként beavatást nyert a Radzsasztáni Natadwarai királyi festőiskolába s ezáltal az óind szakrális festőművészet ősi tudományába. Népszerű képsorozatai könyv formájában is megjelentek Indiában és Magyarországon is. Hazánkban 1999-ben jelent meg a Ráma herceg és Szítá hercegnő széplegendája, majd a Világszép Tündér Ilona ősmagyar legendája. Művészete összefonja az ősi népek nap-és holdkultuszainak legendáit és meséit.

Illusztrált könyvei közül legismertebbek:

“Krisnát elbűvölve” (szanszkrit, hindi, angol nyelven),

“Rámcsarítra manasz” (hindi, avad nyelv),

“Bhagavad Gíta mindenkinek” (angol nyelv) stb…

Ikonsorozatai az Istenek és Istennők dicsőségéről:

“Yamunáshtakam” – Kankroli Máhárádzsa magángyűjteménye

“Rámáyana” – Csitra kut, Szita-Rám templom magángyűjteménye

“Yamuna Istennő ikonjai” – Srí Nathaja templom, Nathadvara magángyűjteménye

“Rádha Ráman je” – Vrindavana, Srivatsa Goswami magángyűjteménye

“Gíta Govinda”– Indira Ghandi Nat. Centre for Art magángyűjteménye

“Madhuráshtakam” (rész) – Singapore – Bharat és Rekha Raj magángyűjteménye

“A szerelem madara”– Paris – Kim L. Yung magángyűjteménye

“Gopím Madhuram” Madras – Rádhiká Srinivasan magángyűjteménye

“Madhuráshtakam “ (rész) – New-Delhi – “Ganesha “ Gallery, Shobha Bhatia magángyűjteménye

”Gáyatri és szanszkrit kalligráfia” – Ubud, Bali – Nataraja Zene- és Tánciskola magángyűjteménye

“Yoga – máyá Nagyistennő” Mathura – Srí Krishna Jamnam bhumi templomban falikép restauráció

Ecset és Természet! – lótuszfestés

10:00 - 18:00 óráig szeretettel várunk, ha egy különleges élményre vágysz! Gyere, nézd meg élőben, hogyan válik a természet képpé, hogyan születik egy műalkotás. Akár ki is próbálhatod! Rohonka Andrea festőművész avatja be az érdeklődőket a lótuszfestés rejtelmeibe!

Zene, kép, természet, valamint én és az ecsetem ott leszünk!

www.facebook.com/events/460439001187486/

Szeretettel várunk, ha egy különleges élményre vágysz!


SZTE Konfuciusz Intézet

Az SZTE Konfuciusz Intézet 2012 őszén nyitotta meg kapuit a Szegedi Tudományegyetem és a Shanghai Nemzetközi Tanulmányok Egyetem együttműködésével. A Hanban (Konfuciusz Intézetek Központja) támogatásával a világ több mint 1500 létesítményéből álló hálózat egyikeként létrejött Konfuciusz Intézet az SZTE Dugonics téri Rektori Hivatalában működik, a kínai állam által jóváhagyott programja alapján kínai nyelvoktatást és kínai kulturális tevékenységet végez. A kreditrendszerben is kínált, anyanyelvi tanárok által biztosított kínai nyelvórák a Konfuciusz Intézetben és az Egyetem egyes karainak tantermeiben zajlanak. Az Intézet nyelvvizsga lehetőséget és kínai ösztöndíjat is kínál. Az Intézet a nyelvoktatás mellett nagy hangsúlyt fektet a kínai kultúra megismertetésére is: színes és izgalmas programokkal várja az érdeklődőket.

Kalandozás a kalligráfia és a lótuszfestés rejtelmeibe

A Konfuciusz Intézet standjánál bárki kipróbálhatja mennyire könnyű vagy éppen nehéz a kínai írás és ellesheti, hogyan lehetséges néhány ecsetvonással megragadni a lótusz kecsességét és szépségét!

A mediterrán üvegházban a Konfuciusz Intézet kínai festészeti kiállítása tekinthető meg.

Kitelepült Egyesületek

Jóga a Mindennapi Életben Egyesület

Vishwaguru MM Paramhans Swami Maheshwarananda indiai jógamester több, mint 40 évvel ezelőtt Szegedre látogatott és ezt követően megalakult a Jóga a Mindennapi Életben – Szeged Egyesület. A jógaiskolánk célja, hogy a jóga áldásos hatásait a mai, stresszel teli világban élő emberek számára is elérhetővé tegye. A Jóga a mindennapi életben rendszer gyakorlása során a gyakorlók megismerhetik a klasszikus jóga ászanákat (testgyakorlatok). Az egyes gyakorlatok szintekbe rendezve, meghatározott sorrendben követik egymást, amely lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a korának, egészségi és erőnléti állapotának legmegfelelőbb gyakorlási módot. A jógaórákon az ászanák mellett a különböző légzéstechnikákat (pránajámák) és meditációs, illetve relaxációs technikákat is elsajátíthatják a gyakorlók.

Évek óta jelen vagyunk a Lótusz Napokon. Információs sátrunknál tájékoztatást adunk a nyári ingyenes szabadtéri jógafoglalkozásokról, illetve az őszi tanfolyamainkról, programjainkról.

Emellett az érdeklődők (gyerekek és felnőttek) kipróbálhatják a jógagyakorlatokat. Akár a testgyakorlatokat, vagy a légzéstechnikákat. De közös önvizsgálati meditáción is részt vehetnek. Viszünk spirituális társasjátékokat és sok-sok színezésre váró mandalát.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt egy közös jógagyakorlásra a sátorhoz szombaton és vasárnap 11.00 és 15.00 órai kezdettel!

Látogassa meg a Jóga a mindennapi életben egyesület sátrát a Lótusz Napokon!

https://www.jogaszeged.hu/

https://www.joga.hu/

https://www.yogaindailylife.org/


Sahaja Jóga – Meditáció

A meditáció állapotában figyelmünk a jelenben van, a múlttal és jövővel foglalkozó gondolatok elcsendesednek. A Sahaja szó jelentése spontán, könnyed, erőfeszítés nélküli, a Jóga szó pedig kapcsolatot jelent.

Az érdeklődők egy egyszerű vezetett gyakorlat segítségével megtapasztalhatják a bennük lévő békét. A meditáció minden korosztály számára jótékony hatású, stresszoldó, fejleszti a figyelmet és az önismeretet.

Várjuk a felnőtteket és a gyerekeket (korosztályhoz illesztett gyakorlattal) egyaránt.

http://jogameditacio.hu/

Pál-Molnár Réka

Pál Molnár Réka tradicionális, gerincterápiás, senior és yin jógaoktató vagyok.

A jógával 25 évvel ezelőtt, a Jóga a Mindennapi Életben Egyesületnél ismerkedtem meg, 10 évig a Namaste Jógastúdió tanárához, Kovács Ágnes nemzetközi hatha és power jógaoktatóhoz jártam gyakorolni.

Képesítéseimet a budapesti Sarasvati Alapítvány és Mozgásstúdiónál, dr. Kotroczó Anikó és tanártársaitól szereztem.

Állandó résztvevője voltam a Magyar Iyengar Jóga Szövetség által Szegeden szervezett Iyengar Jóga Alapozóképzésnek, ami három évig tartott, és nagyon megszerettette velem ezt a metódust.

2017 óta magam is heti rendszerességgel tartok hatha jógaórákat. Óráim célja, hogy a jóga testet-lelket gyógyító és egészségmegőrző hatásának megtapasztaltatásán túl, a gyakorlóim találkozzanak a jóga és ayurvéda tudományával, megértsék, hogy ez egy életforma, és alkalmazni tudják a saját életükben.

A sátrunknál Kovács Ágnessel várunk szeretettel mindenkit tradicionális, dinamikus és yin jógagyakorlással, tartalmas beszélgetéssel.

Gyakorlási időpontok:

Pál-Molnár Réka - yin jóga: szombaton 15:30 – 17:00 óra

Pál-Molnár Réka - hatha jóga: vasárnap: 11:00 – 12:30 óra

Kovács Ágnes dinamikus jóga: szombaton: 11:00 – 12:30 óra, vasárnap: 15:00 – 16:30 óra

www.facebook.com/pmreka.joga

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Namaste Jóga Stúdió

Nevem: Kovács Ágnes
Végzettségem: Sivananda jógaoktató, Avivamódszer oktató, rekreációs sportoktató.

1./ 1997 óta tanítok a Namaste Jóga Stúdióban Szegeden

A jógázók adottságuk, erőnlétüknek megfelelően kitartásukkal megtapasztalhatják a gyakorlás örömét.
A jóga alapelvét megtartva: a mértékletesség, fokozatosság, önmaguk megismerése a gyakorlásban és az életvitelükben igen fontos.
A jóga gyümölcse a pozitív- energia, a pozitív gondolkodás biztos alapokon nyugszik, bármely életszakaszban is vagyunk.
Arra ösztönzöm a tanítványokat, hogy a jógázás örömteli része legyen életüknek.

2./ Aviva -módszer (gyógytorna) a hormonegyensúly helyreállítására.

Az élet maga a mozgás, idősebben még fontosabb az életminőség!

Gyakorlási időpontok: szombaton: 11:00 – 12:30 óra, vasárnap: 15:00 – 16:30 óra

,,Légy jó, tégy jót, meditálj!,,

(Szvami Sivananda)

Eszközös jóga precízen Héjja Hajnival

" A szavak nem tudják kifejezni a jóga teljes értékét, meg kell tapasztalni." B.K.S. Iyengar

2013 óta jógázom aktívan az Iyengar metódus szerint. Ez az irányzat Magyarországon 2004 óta van jelen, nagyon komoly képzési követelménnyel.

2017 óta az Iyengar oktatóképzőben tanulok olyan kiváló tanároktól, mint Répássy Erika, Kevin Gardiner, Trapp László.

Szeretném bemutatni az órámon a jóga eszközök használatát. A különböző segédeszközök, mint jógatégla, heveder, takaró az egyéni adottságokhoz alkalmazkodva segítik a fejlődést.

Az út mindenki előtt nyitva áll.

A precíz kivitelezés és a sok instrukció miatt fontos a figyelem és a mély összpontosítás.

Gyakorlási időpont: Szombat: 13.00.-14.30, Vasárnap: 13.00.-14.30.

Ahol megtalálsz: Pál-Molnár Réka sátra, Kovács Ági sátra mögötti tér

Várlak szeretettel az órámon!

Devá Yoga Studio

A Devá Yoga Studio okleveles oktatói, Detty és Lilla az 5000 éves indiai jógahagyományokon alapuló jógagyakorlásnak és oktatásnak a hívei. Szemléletüket átjárja az anatómiára irányuló precizitás, ugyanakkor az ászanákban rejlő mélyebb spirituális megértés. A jóga számukra olyan érték, melyet hálával teli szívvel osztanak meg minden kedves tanulójukkal.

Fontos számukra a jóga tiszta forrásból való elsajátítása és ennek a tiszta tudásnak a közvetítése.

A Lótusz napi programunk:

Augusztus 01.

•14:30 Yin jóga (60 perces) Jógaórát tartó oktató:Nagy Detty

•16.30 Napzáró Hatha Flow 16:30 (60 perces) Jógaórát tartó oktató: Hódi Lilla

Augusztus 02.

•14:30 Gerincterápiás jóga (60 perces) Jógaórát tartó oktató: Hódi Lilla

•16:30 Lótusz napokat záró Vinyasa Flow (60 perces) Jógaórát tartó oktató: Nagy Detty

A jógaórákon kívül egész nap várjuk az érdeklődőket sátrunkban, különféle témákkal, mint pl. jógafilozófia, ayurveda, jóga oktatás, jógikus életmód, jógatradíciók.

A jógaórákon résztvevők közt az utolsó napon jógaóra alkalmakat sorsolunk majd ki.

Facebook: Devá Yoga Studio

Instagram : devayoga_studio

Honlap: www.devayoga.hu

Osu-No Seishin Kyokushin Karate, Mediball és Életmód Fejlesztő Sportegyesület

Az Osu-No Seishin Kyokushin Karate, Mediball és Életmód Fejlesztő Sportegyesület 2004 áprilisa óta létezik, eleinte csak karate oktatásával foglalkozott. Az egyesület edzője Bakó András, 5 danos karate mester, aki 1980-ban kezdett el a karatéval foglalkozni. 2011-ben ismerkedett meg a mediballal, és ez átformálta a teljes egyesületet. 2011 őszén a karate mellett megjelent az edzéseken a mediball is, és 2013 januárjától külön mediball oktatás vette kezdetét heti rendszerességgel.

Azóta négy külön mediball edzés van Szegeden, bemutatókat tartunk, igyekszünk népszerűsíteni a sportot, sikerrel. Az edzésre járók száma folyamatosan nő, és akik elkezdik, többnyire azóta is járnak. A XV. Országos Bajnokságra 5 versenyző utazott: Józsa Marcell, Jakusch Tamás, Nagy Gergő.

2013 őszén Szilágyi István mester szemináriumot tartott Szegeden, amit a Városi TV is közvetített: Megtekintés

Bakó András MediBall oktató

30 / 461-9863

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A szegedi Leung Ting Wing Tsun Kung-Fu iskola

Iskolánk a nemzetközi, prof. Leung Ting nagymester nevével fémjelzett Wing Tsun szövetség tagiskolájaként működik. A tradicionális értékrend szem előtt tartásával törekszünk a lehető legtöbb tudással felvértezni diákjainkat, családias edzéseinken. Emellett rendszeresen rendezvényeken is képviseljük a klubot.

Az iskola összetétele vegyes, mind nemek, mind pedig életkor tekintetében, de a vidámságuk és az iskola iránti szeretetük közös bennük. A 12 év alattiak, a kissárkányok külön, játékos foglalkozásokon fejleszthetik mozgás koordinációjukat, színesíthetik a technikák segítségével mozgáskultúrájukat. Legyen szó a felnőtt, vagy a Sárkányharcosok edzéséről, a fegyelem, a másik tisztelete és a figyelem csak egy-egy példa azokból az erényekből, amiket az edzéseken folyamatosan gyakorolnak a diákok. Az iskola egyik fő feladatának a közösség összekovácsolását tartom, aminek alapja az egymás iránti tisztelet. Ezt mi sem mutatja jobban, minthogy több, mesterfokozatot elért tanítvány rendszeresen látogatva a foglalkozásokat segít az oktatásban. Mindezt teszik olyan szerénységgel és alázattal, ami mindenki számára pozitív példa lehet az élet minden területén.

Rendszeresen indított ingyenes önvédelmi, valamint az SZTE -n akkreditált, testnevelés kurzusként felvehető képzéseink révén több tucat embernek sikerült alap önvédelmi tudás mellett betekintést nyerni iskolánk működésébe. Ezen lehetőségeket a továbbiakban is nyitva tartjuk a kíváncsi szemeknek.

Kedvcsinálóként megtekinthető a weboldalunk:

wingtsunszeged.hu | www.sarkanyharcos.hu

címen, vagy innen tovább lépve megtalálhatóak vagyunk a facebookon is folyamatosan frissülő tartalommal, hírekkel.:

www.facebook.com/ | www.facebook.com/kicsisarkanyharcosok

Sárfi Tamás Pál, iskolavezető mester

Dharma Buddhista Kulturális Egyesület

A Dharma Buddhista Kulturális Egyesület létrejöttének célja a 2500 éves autentikus buddhista hagyományok ápolása, gyakorlati és elméleti képzések összefogása, szervezése, levezetése tanfolyamok, szakkörök, oktatások formájában az érdeklődők számára, valamint az egyesülethez kapcsolódva az ország számos helyén létrejött közösségek (szangha) támogatása a Dharma elérésében. Szangha tagja lehet, aki a nem-kettősség és a tudat tiszta természetének megtapasztalására törekszik.

Rendszeres program Budapesten: keddi napokon

Előzetes bejelentkezés szükséges a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen.

Szegedi programmal kapcsolatban érdeklődni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Magyar Kriya Jóga Egyesület

A Kriya jóga tudománya

A Kriya jóga egy olyan ősi élet- és meditációs technika, amely fejleszti a testet, az elmét, az intellektust és a lélek-tudatot. A test és az elme hatékony megfegyelmezésével segít megtapasztalni a három isteni minőséget: a fényt, a rezgést és a hangot. Az általa tanított koncentrációs technika, továbbá a légzési és ülésmódok olyan „egyhegyű” figyelem kialakításához járulnak hozzá, amely képessé teszi a gyakorlót a tudatosság legmélyebb szintjeinek elérésére, és ezáltal élete megváltoztatására. A Kriya jóga azt tanítja, hogy minden tettet, azaz kri-t a ya, azaz a bennünk lakó Lélek hajt végre. Annak tudatosítása, hogy minden egyes „lélekzetvételt” a lélek vesz, ez az elme uralásához, megszabaduláshoz vezet.

A Kriya jóga hangsúlyozza a lélegzet és az elme kapcsolatát. A lélegzet befolyásolja az elmét, és az elme is befolyásolja a lélegzetet. Ez a kölcsönös kapcsolat feltárja az elme uralásának a kulcsát: „A légzés kontroll, önkontroll. A légzés uralása, önmagunk uralása. A légzés nélküli állapot a halhatatlanság állapota.” A samadhi lélegzetmentes állapota, az Abszolút Tudatosság megvalósítását jelenti.

A Kriya jóga egy csodálatos lehetőség, egy magasabb tudatállapot eléréséhez és az emberi élet átalakításához, ami a test, a lélek, az elme és az intellektus fejlődésén, a lélek tudatosság emelkedésén keresztül valósul meg. A Kriya jóga technikája mesterről tanítványra, tanárról diákra hagyományozódik. Olyan egyetemes spirituális tudományág, amely túlmutat minden megosztottságon és határon.

Nincs írásos dokumentum arról, hogy a Kriya jóga ősi hagyomány mikor kezdődött. Ezt a spirituális technikát a szentek, látnokok és a bölcsek már időtlen idők óta gyakorolták. A Kriya jóga nem egy vallás, hanem egy hatékony eszköz, amelynek segítségével, bármely vallás vagy jógairányzat követője felgyorsíthatja a spirituális fejlődését.

A Magyar Kriya Jóga Egyesület 2006-ban jött létre. A mestervonal tanításait követve, az egyesület rendszeresen szervez szemináriumokat, elvonulásokat, amelyeken elsajátítható ez a jógatechnika.

Bővebb információ: www.kriya.hu weboldalon olvasható vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető.

Márton Ibolya

Két napig a kertben: mivel idén nem lehetséges a teremben előadásokat tartani, ezért arra hívlak, hogy beszélgessünk a kertben! Mindkét napon megtalálsz a kijelölt helyen, ahol az alábbi témákban és időpontokban indítok beszélgetést az érdeklődőkkel:

Szombaton 10.30 órától:

Tényleg ki lehet olvasni a csillagokból azt, ami a Földön zajlik? Hogyan segít ez bennünket ebben a nehéz évben?

Szombaton 15.30 órától:

Kérdés-válasz. A nap során leadhatod a leírt kérdéseidet, ezeket nézzük át a délutáni beszélgetés során.

Vasárnap 10.30 órától:

Vajon az életünk melyik területén és miért pont ott érezteti leginkább a hatását az évnek ez a nehéz energetikája?

Vasárnap 15.30 órától:

Kérdés-válasz. A nap során leadhatod a leírt kérdéseidet, ezeket nézzük át a délutáni beszélgetés során.

Elérhetőségek: www.tudathang.hu, +3630150369, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nézd meg a FB oldalt: https://www.facebook.com/tudathang

A FB csoportban videókban beszélek égi energiákról, bennünk zajló folyamatokról, segítő módszerekről: https://www.facebook.com/groups/tudathang/

Mióta az eszemet tudom, mindig az érdekelt, ami túl van a láthatón, ami a felszín mögötti lényeg, a struktúra, a törvény, a rendezőelv. Diákként a jeltudomány bűvölt el, később pedig megtaláltam az asztrológia és más, a tudat működésére mutató ismeretek és módszerek világában azokat az eszközöket, lehetőségeket és válaszokat, amelyek rámutatnak a látható mögött megbúvó lényegre - amelynek ismerete jobbá teszi az életünket. Személyes konzultációkon és az asztrológia tanfolyamokon ezt a tudást használom és adom tovább, hogy segítségére legyek annak, aki hozzám fordul. Ezen kívül a thai masszázsokkal foglalkozom, hiszen ezek fókuszában a testben működő energiák állnak, és oktatóként egyéni képzéseken adom át a thai tradicionális, a talp és az aromaolajos masszázsfolyamatokat. Erről és további tevékenységeimről bővebb információ a honlapon olvasható: www.tudathang.hu.

dōTERRA

A dōTERRA terápiás minőségű illóolajait mutatjuk be aromaterápiás standunkon. Egész nap garantáltan csodás illatélményben lesz része a hozzánk látogatóknak, s a leginkább tetsző illatot magukkal is vihetik a bőrükön! 😉
Az illatolás közben örömmel mesélünk az illóolajokról, felhasználási lehetőségeikről, egészségünkre és környezetünkre gyakorolt hatásukról! Mindkét nap 11 és 16 órás kezdettel esszencia bemutatót tartunk, ahol részletesebben mesélünk az illóolajok előállításáról, beszerzéséről, fizikai, pszichés, lelki és energetikai hatásukról.